OPGELET :

U Bespaart 2 € bezorgkosten als u via deze website bestelt.
Bestel via ons kanaal via de bestelknop hierboven en Eet Goedkoper

Snacks en frieten aan huis geleverd

Vertrouw op de besteldienst van de frituur wanneer u thuis lekkere frieten met een zalige snack wil eten. Dankzij de onberispelijke service kan u meteen zelf aan de slag als een echte friturist. Want de zaak levert frieten aan huis in Mechelen maar ook diepvriessnacks die u zelf kan bakken.

Eenvoudig bestellen

Voor frieten of andere snacks aan huis kan u eenvoudig bestellen via deze website of via onze facebookpagina. Precies wanneer u het wenst, worden de knapperige frietjes bij u thuis geleverd. U hoeft dus niet door weer en wind om thuis gezellig echte Belgische frieten te eten.

Ook de diepvriessnacks uit de frituur worden bij u geleverd. Bestel via onze webshopproducten als kipvingers, mexicano’s, curryworsten, kaaskroketten,… Ze worden per doos verkocht en zijn ook makkelijk te gebruiken wanneer u thuis een feestje geeft.

 

Warm geleverd

Alles wordt in het werk gesteld om uw frieten warm en perfect gebakken naar u toe te brengen. Leveringen zijn mogelijk over heel Mechelen, postcode 2800. U kan via deze website en via Facebook om de promoties te ontdekken.  Om tijdswinst te boeken vragen wij u vriendelijk om vooraf te betalen. Cash aan de deur kan natuurlijk ook.

Heerlijke gerechten bij u thuis, contacteer Frituur Rombout.

Frituur Rombout
Clikc+