U hebt u vast frietkot gevonden

Met een ligging op 50 meter van de Grote Markt in Mechelen is frituur Rombout prachtig gelegen voor heerlijke frieten en andere lekkernijen wanneer u in de stad vertoeft. Alle Mechelaren kunnen ook rekenen op de stipte besteldienst aan huis.

Trends

Het frietkot in Mechelen bestaat sinds 2014 en sindsdien gaat het steeds mee met de trends. Zo kan er in de frituur betaald worden met Paypal, Bitcoin en elektronische maaltijdcheques. Het zijn maar enkele mogelijkheden die het u eenvoudig maken om te komen eten.

Ter plaatse eten

Er wordt niet alleen geleverd aan huis maar u kan ook blijven eten in de gezellige zaak. Met 20 zitplaatsen geniet u van uw gerechten en zal u kennis maken met de grappige en inspirerende teksten op de muren.

Bezoek ons: 

  • van maandag tot donderdag van 11 tot 22 uur
  • op vrijdag en zaterdag van 11 tot 00 uur
  • op zondag van 16 tot 22 uur

Klanttevredenheid

Als tweede doel naast kwaliteit wordt er iedere dag gestreefd naar klanttevredenheid. Ieder klant is de belangrijkste gast en dat zal u ondervinden. Bent u niet tevreden? Dan wordt dit de dag zelf nog rechtgezet. U zal zich thuis voelen in de frituur of u zal perfect tevreden zijn met de leveringen aan huis.

Frituur Rombout
Clikc+