Snackbar met interessante promo’s

Bij de snackbar in Mechelen staat kwaliteit centraal. Met dagverse ingrediënten en kwaliteitsvolle producten zullen de klanten van echte en volle smaken genieten. Bovendien zijn er soms leuke promoties.

Eigen app

De promo’s van de snackbar zijn makkelijk te vinden op de eigen app, en niet op Pizza.be of Just-eat. Om u geregeld te verrassen met nieuwe acties worden de promo’s wekelijks of tweewekelijks vernieuwd. Hou de app dus goed in de gaten! Er zal zeker een promotie tussen zitten die u aanspreekt bij uw volgende aankoop. Ook de promoties van frietkotactie.be worden door de zaak in Mechelen op de voet gevolgd.

Thema’s

De actie met kortingen volgen eveneens bepaalde thema’s. Volg zeker de app of bezoek de frituur voor interessante promoties tijdens bijvoorbeeld voetbaltornooien. Rond de periode van het EK voetbal ontdekt u op die manier een lekker EK-menu.

Het versbereide stoofvlees wordt eveneens geregeld aan prijskorting geserveerd. Als echt frituur wordt er uiteraard meegedaan aan de ‘Week van de friet’ en op de nationale feestdag is gratis friet dankzij de korting in het zondagsblad.

Het zijn maar enkele promo’s die u mag verwachten, dus verlies ons niet uit het oog.

Kom gewoon eens langs of bestel online via deze link.

Frituur Rombout
Clikc+